Til startsiden

Oppdatert: 14.02.2015
Nyhetsarkiv
NYHETER
Rapporter og politisk behandling:
.........................
Nyhetsarkiv.
Nyhetsarkiv
Lagt ut på nett:
14.02.15
 

25-ÅRSMARKERING TIRSDAG 7. APRIL 2015


Store og små legger på blomster og tenner lys på minnesmerket. Trykk på bildet for å
lese fra Støttegruppens 20-årsmarkering
7. april 2010. Foto: Kurt Evert Stenbakk

25-års markeringen tar form: Forsvarsdepartementet har velvilligst bekreftet at vi kan benytte Fanehallen på Akerhus Festning, der vi var samlet etter avdukingen av minnesmerket i 2006.

Det blir først en kort samling ved minnesmerket. Deretter i Fanehallen for samvær med enkel severing. Det er kun 5 -10 minutters spasertur fra minnesmerket til Fanehallen.

Klokkeslett vil fremkomme av programmet som snart er ferdig. Vi regner også i år å ha Det norske sjømannskoret med oss, som i 2006 og 2010.

Denne uken ble det sendt søknad til Statsministerens kontor om et tilskudd på kr. 50.000,- til dekning av kostnader i forbindelse med arrangementet.

Støttegruppen viser til at politietterforskningen er gjenopptatt, og at det synes å være flertall i Stortinget for parlamentarisk gransking. Dette gir et særlig moment for å samles og markere 25 år.

Alle som på forskjellige måter er berørt av Scandinavian Star er hjertelig velkommen: Overlevende, pårørende, de forskjellige grupperinger som har arbeidet med gjenopptagelse, bistandsadvokater, media, politikere og personer som deltok i redningsinnsats eller på andre måter har vært engasjert profesjonelt etc.

Invitasjon og endelig program foreligger snart.
Gi gjerne informasjon videre til andre berørte. Del gjerne informasjon på egen FB-profil og på andre sider / grupper relatert til Scandinavian Star.

Du kan allerede nå melde at du vil delta. Kurt Evert Stenbakk fører liste over påmeldingene. Send beskjed til: Kurt Evert Stenbakk, styremedlem i Støttegruppen.

PS: Det blir en markering også i Frederikshavn. Se mer om dette på egen FB-side for Scandinavian Stars danske støtteforening.

Saken er også presentert på vår Facebook-side - Trykk på logoen til høyre for å følge oss. Du må være innlogget og medlem av Facebook...

Nyhetsarkiv
NYHETER
Nyhetsarkiv.
Nyhetsarkiv
Alfabetisk oversikt.
Styre og stell:
.........................Startsiden
Startsiden