Til startsiden

Oppdatert: 20.03.2010
Nyhetsarkiv
NYHETER

Scandinavian Star tema i TVNorges
«Fornemmelse for Mord»

TVNorge gjør brannkatastrofen med Scandinavian Star til tema for serien «fornemmelse for mord». I denne programserien vurderes tidligere kriminalsaker av personer som hevdes å ha paranormale egenskaper.


Til orientering var TVNorge for noen måneder siden i kontakt med Støttegruppen, og sonderte muligheten for at Scandinavian Star kunne bli tema i serien.
Jan Harsem i Støttegruppen meddelte at det var unaturlig for Støttegruppen å delta i programmet.

Støttegruppen har i hele sin virksomhet lagt dokumenterbare faktum til grunn for sin virksomhet. Støttegruppens argumentasjon har vært basert på rasjonelle resonne- menter. På denne måten har de kommersielle og politiske årsakene til ulykken og de samme motkreftene til skjerpet sikkerhet i internasjonal shipping blitt definerte og synlige.

For tiden avventer Støttegruppen svar fra den danske Rigsadvokaten på anmod- ningen datert 5. september 2002 om ny etterforskning i saken.

STØTTEGRUPPEN AVSLO Å STILLE OPP
Selv om Støttegruppen som organisasjon avslo å stille opp i programmet, ble TVNorge tilbudt den samme hjelp som alle andre medier som henvender seg, til å gjøre research og å finne frem i diverse dokumenter i saken.

Støttegruppen hørte imidlertid ikke mer fra TVNorge, som på egen hånd har knyttet kontakt til overlevende og pårørende etter ulykken. Hasse Magnusson, som deltar i programmet, er forøvrig styremedlem i Støttegruppen.

Støttegruppen har forståelse for at katastrofen lever videre på mange måter - både blant de som ble direkte berørt av ulykken og i offentligheten, men fant det altså ikke naturlig å delta i programmet.

Her kan du lese mer på TVNorges hjemmeside

 

Nyhetsarkiv
NYHETER
Nyhetsarkiv.
Nyhetsarkiv
Alfabetisk oversikt.
Styre og stell:

Utskriftsvennlig versjon.
UTSKRIFT

Startsiden
Startsiden