Til startsiden

Oppdatert: 07.04.2015
Nyhetsarkiv
NYHETER

 

25 år siden mordbrannen på «Scandinavian Star»
- Minnemarkering i Oslo 7. april 2015


Tirsdag 7. april 2015 blir det markering ved Minnesmerket i Oslo av at det er 25 år siden mordbrannen på «Scandinavian Star». Trykk på bildet for å få saken som eget brev. (PDF)

Praktiske opplysninger vedrørende minnemarkeringen 7. april

PROGRAM FOR DAGEN

Vi har et stramt program og Støttegruppen vil med dette nevne noen få praktiske ting vedrørende minnemarkeringen:

  • OPPMØTE VED MINNESMERKET: 17:40 Seinest! Det kommer mange offisielle gjester: Hennes Majestet Dronning Sonja, Statsminister Erna Solberg, Fabian Stang, ordfører i Oslo, Torben Brylle, Danmarks ambassadør til Norge, tidligere og nåværende ordfører i Lysekil, Sverige - og flere ordførere fra kommuner i Norge som ble rammet 7. april 1990.

  • BERØRTE av «Scandinavian Star» som ønsker å tenne lys eller legge ned krans oppfordres om å gjøre dette før kl. 17:40. (se ovenfor)

  • KOLLEKTIVTRAFIKK: Vi anbefaler alle å benytte kollektivtransport. Mange busser og trikk nr. 12 stanser ved Rådhusplassen - og det er kun noen hundre meter å gå til minnesmerket, markert med et svart X i kartet nedenfor.

  • TOALETTER: Vi har fått lov til å bruke TOALETTER i Skur 33, like i nærheten av Minnesmerket.

  • Etter Minnemarkeringen (ferdig ca. kl. 19:00) oppfordres alle påmeldte til å gå i samlet tropp til Fanehallen (Artilleri-loftet), hvor det er uformelt samvær uten program - men med mulighet til å si noen ord. Her blir det også anledning til å få seg en kopp kaffe og noe enkelt å bite i.


Slik går du til Fanehallen (Artilleri-loftet)


Den enkleste måten å komme seg til Fanehallen er å gå slik som skissert på kartet ovenfor. Inngangen til Fanehallen (Artelleri-loftet) er rett ovenfor DFDS's båter til København...

Vi minner om Støttegruppens anstrengte økonomi og at økonomisk støtte kan sendes til Støttegruppen etter Scandinavian Star, konto nr.: 1204.55.29647, v/ Kurt Evert Stenbakk, Fjellgata 2 D, 0566 Oslo. Merk innbetalingen med «Minnemarkering 2015».

Med vennlig hilsen
Støttegruppen for overlevende og pårørende etter Scandinavian Star-ulykken

På vegne av arrangementskomiteen
Kurt Evert Stenbakk

 

Saken blir også presentert på vår Facebook-side - Trykk på logoen til høyre for å følge oss. Du må være innlogget og medlem av Facebook...

Nyhetsarkiv
NYHETER
Nyhetsarkiv.
Nyhetsarkiv
Alfabetisk oversikt.
Styre og stell:

.........................
VIL DU GI OSS
ØKONOMISK STØTTE!

Bankkonto: 1204.55.29647
DNB
BIC: DNBANOKKXXX
Elektronisk IBAN-kontonummer:
NO8312045529647
Papirformatert IBAN-kontonummer:
NO83 1204 5529 647PRESSEMELDING SENDT DIVERSE MEDIEHUS
14. MARS

PRESSEMELDING SENDT DIVERSE MEDIEHUS
27. MARS
7. april er det er også
MINNEMARKERING I FREDERIKSHAVN
i Danmark

 

Startsiden
Startsiden