Til startsiden

Oppdatert: 16.01.2017
Nyhetsarkiv
NYHETER

 

Støttegruppen i møte med Stortingets presidentskap vedrørende
PARLAMENTARISK GRANSKING AV SCANDINAVIAN STAR


Anne, Torbjørn og Jan venter på å møte presidentskapet. Foto: Kurt Evert Stenbakk.

STØTTEGRUPPEN PÅ STORTINGET I DAG
Stortinget, 18. juni 20I5: I forbindelse med stortingets vedtak om å oppnevne en uavhengig granskningskommisjon etter brannen på «Scandinavian Star», var Støttegruppen i dag i møte med Stortingets presidentskap, representert med stortingspresident Olemic Thommessen og visepresident Marit Nybakk.

For Støttegruppen møtte Anne Hammer, Torbjørn Kalberg, Jan Harsem og undertegnede. Vi presenterte ett nytt brev datert i dag, og dagens brev er en presisering av vårt tidligere brev av 24.04.2013 - med Støttegruppens daværende syn på hvilket MANDAT en slik granskning måtte ha.

5. mai i år gikk en enstemmig Kontroll- og konstitusjonskomité for Stortingsgranskning av «Scandinavian Star». I Dagens brev, som er overlevert presidentskapet, ble Støttegruppens nyeste brev med forslag til mandat, og brevets 10 punkter gjennomgått av vår talsmann, Jan Harsem.

Stortinget går nå snart inn i «sommerferie-modus» og vi må regne med at det ikke skjer noe særlig før til høsten, men styret i Støttegruppen vil selvsagt følge saken nøye og vil komme med flere innspill framover...

For Støttegruppen
Kurt Evert Stenbakk

BREV AV 18.06.2014 | BREV AV 24.04.2013


Saken er også presentert på vår Facebook-side - Trykk på logoen til høyre for å følge oss. Du må være innlogget og medlem av Facebook...

Nyhetsarkiv
NYHETER
Nyhetsarkiv.
Nyhetsarkiv
Alfabetisk oversikt.
Styre og stell:
.........................Startsiden
Startsiden